Despre No

Despre compania noastra – Black Bit Development.

Compania noastra a luat fiinta in data de 20.08.2018, avand scopul de deveni o rampa de lansare pentru tineri aspiranti la o cariera in materie de grafica si webdesign.

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul IT&C, activand cu succes in companii cu capital romanesc, dar si multinationale, si profesand in ramuri precum: 

 1. Hardware
  1. Hardware computere & Laptop-uri
  2. Retelistica
 2. Software
  1. Programare specifica Webdesign
  2. Programare Orientata pe obiect (OOP)
  3. Design baze de date
  4. Grafica

am luat decizia de a adresa aceasta experienta unui mediu competitiv, plin de provocari  – acela B2B (Business to Business).

Clientii nostrii s-au bucurat inca din primele momente de cele mai bune servicii, fapt ce a dus la un grad de satisfactie ridicat. Ca urmare, in prezent, un procent ridicat al activitatii este reprezentat de proiecte ce provin din repeat-sales sau recomandari.

Acoperim cu usurinta cele mai diverse proiecte ce au la baza domeniile enumarate mai sus.

Un pic de istorie informatica…

Black Bit Development ca si concept, are la baza unitatea de baza a informatiei in format digital si anume bit-ul. Dupa cum bine stim, la nivel de impuls electric exista 2 stari ce le putem transpune foarte usor in matematica. Folosind logica (o ramura importanta a matematicii) putem simula ce se intampla la nivel de microprocesor: Daca avem in circuit impuls electric – putem sa il figuram cu cifra 1, alfel lipsa acestuia o figuram cu cifra 0. Transformand orice informatie din limbajul uzual intr-o secventa de cod pe care computer-ul sa o intelega ajungem la o insiruire de cifre 0 sau 1. Pentru fiecare caracter introdus de la tastatura, exista o succesiune de 8 biti pe care computer-ul o percepe la nivel de impulsuri electrice. Transformarea caracterelor in sistem binar sufera intai o trecere prin tabela ASCII dupa care o simpla conversie are loc.

In practica, nu exita bit alb, sau bit negru, simpla lor codificare este suficienta – cu toate acestea, bit-ul negru poate reprezenta o singularitate, o exceptie de la regula, ceva foarte diferit in cod.

Black Bit Development, isi propune ca sa reprezinte pentru mediul business, acea singularite, acel model de business de succes , care poate fi cu totul diferit, o maniera proaspata de a duce la bun sfarsit proiecte, de a lega si dezvolta relatii de lunga durata cu parteneri de afaceri interesati de dezvoltare si succes.

Planurile noastre de viitor …

…sunt stabilite concret pe termen indelungat cu borne kilometrice bine definite. Avand o experienta in management cu rezultate notabile, pasim cu incredere catre obiectivele noastre. Asteptarile pe care le avem includ un grad cat mai ridicat al satisfactiei clientilor nostri. 

Ne dorim ca pana in anul 2020, sa ne putem prezenta ca fiind o companie de rang international. In acest sens, folosim cele mai bune resurse disponibile pe piata muncii. Avem in plan dezvoltarea acestor resurse intr-un timp cat mai scurt.

Va invitam sa faceti cunostinta cu serviciile noastre, in urma carora veti dobandi, un partner de afaceri pe care va puteti baza.

Cu stima,

Catalin Negru

Administrator al 

Black Bit Development